Strul med varmvattnet?

Kranen står och spolar på högsta värmen. Ändå är vattnet iskallt. Eller är det så illa att varmvattenberedaren läcker?

Kontakta oss

Det kommer inget varmvatten

Förmodligen betyder det att du har problem med varmvattenberedaren. Det kan också vara någon säkring som har löst ut. Här finns några enkla tips du kan kontrollera själv.

1. Kontrollera att säkring/säkringar till varmvattenberedaren inte är utlösta.
2. Kontrollera att arbetsbrytare och strömbrytare på produkten är i rätt läge.
3. Kontrollera att termostaten är rätt inställd.
4. Kontrollera att temperaturbegränsaren inte har löst ut.

Om allt ser normalt ut, kontakta oss för att få professionell hjälp.

Läcker varmvattenberedaren?

När varmvattenberedaren blir lite äldre, från 8-10 år, är det inte helt ovanligt att den börjar läcka från ventilen. Du undviker läckage genom att med jämna mellanrum låta varmvattenberedaren få service, och genom att byta ut den i tid förstås. Om det redan har börjat bildas pölar runt varmvattenberedaren gör du bäst i att kontakta oss. Vi lokaliserar läckan och ser till att den blir fixad.

Varmvattnet räcker inte till

Vad du ska ha för varmvattenberedare beror förstås på hur många ni är i hushållet men också vad ni har för behov. Du kanske till exempel har köpt ett stort badkar och vill att det ska kunna fyllas helt utan att varmvattnet tar slut. Om du kontaktar oss kan vi snabbt avgöra vilken varmvattenberedare som passar dina behov.

Brett sortiment av varmvattenberedare

Vill du skaffa en ny varmvattenberedare? Då har vi goda nyheter. Vi jobbar med Sveriges ledande leverantörer och har varmvattenberedare från 15-500 liter. Vi vet vilka vattenberedare som passar ditt hem och alla våra produkter har dessutom bra garanti. Hur stor varmvattenberedare behöver du? Det beror på hur många personer det finns i hushållet. Finns badkar? Som en riktlinje gör man åt ca 36 liter varmvatten under 3 minuters duschning.

Nibe Eminent

Nibe har ett brett sortiment av varmvattenberedare. Serien Eminent finns i volymstorlekarna 35, 55, 100 och 120 liter. I kapacitet i form av 40 gradigt varmvatten får man ut 60, 100, 185, 225 liter. Eminent-serien kan vägghängas eller läggas, en fördel om det finns dåligt med utrymme.

Kontakta oss så så ger vi dig ett installerat och klart-pris.

Nibe Eminent
Kontakta oss

Nibe, Compact

Nibe Compact-serien passar perfekt till det större hushållet och finns i volymstorlekarna 100, 150, 200 och 300 liter. I kapacitet i form av 40 gradigt varmvatten får man 194, 295, 381 och 564 liter.

Kontakta oss så så ger vi dig ett installerat och klart-pris.

Nibe, Compact
Kontakta oss

Thermia, MKR

Thermia har två stycken varmvattenberedare med topprestanda. Thermia MKR finns i volymstorlekarna 321 och 479 liter. I kapacitet i form av 40 gradigt varmvatten får man ut 321 och 479 liter.

Kontakta oss så så ger vi dig ett installerat och klart-pris.

Thermia, MKR
Kontakta oss

BEHÖVER DU LÅNA 100 000 KR RÄNTEFRITT?

Behöver du köpa en ny varmvattenberedare? Nu erbjuder vi möjligheten till räntefri finansiering. Låna upp till 100 000 kronor och delbetala räntefritt i 24 månader.

Magnus Zeybrandt
Magnus Zeybrandt
2023-09-08
Perfekt installation, leverans samt trevlig personal!
Maria Hedin -Jonsson
Maria Hedin -Jonsson
2022-11-23
Trevligt bemötande och snabb återkoppling på ärendet. Mycket behjälplig
Björn Franksen
Björn Franksen
2022-07-26
Köpte och installerade bergvärmepump av Johansson o Gunvert , detta företag får 5 stjärnor pga , kundbemötande , mkt proffsigt utförande , samt trygghet , mycket trevlig personal tack Björn Franksen Torslanda
Lennart Karlsson
Lennart Karlsson
2022-05-06
Proffsigt och bra