"De får högsta betyg av mig."

Kund: Eva Schulz
Uppdrag: Renovera badrummet

Berätta om anledningen till att ni behövde anlita hantverkare/proffshjälp.

När jag köpte mitt hus var badrummet precis renoverat men absolut inte i min smak, så när en golvplatta gick sönder kunde jag med gott samvete göra om det hela.

Varför valde ni att kontakta just Johansson & Gunverth?

Som rätt nyinflyttad i Härryda kommun kände jag inte till så många hantverkare men när jag såg en annons i lokaltidningen att Johansson & Gunverth utförde totala badrumsrenoveringar ringde jag direkt och det var starten på ett förtroende som nu har pågått i 7 år.

Hur blev resultatet?

Det var det bästa beslut jag någonsin har gjort att få denna kontakten och resultatet blev ett helt perfekt badrum som blev totalt färdigställt på bara 3 veckor! Efter det har jag fått hjälp med många saker, som exempel ny varmvattenberedare, nytt reningsverk, ny pump i brunnen som dessutom sänktes till ner i marknivå och allt har utförts så professionellt.

Hur skulle du betygsätta J&G:s arbete?

Att betygsätta Johansson & Gunverth är inte svårt, de får högsta betyg av mig som kund och som extra plus, utöver bra utförda arbeten är det trevliga sättet man alltid blir bemött på oavsett om man ringer eller besöker butiken.