Vill du ha en smidigare värmelösning?

Om du frågar oss finns det inget värmesystem som kan konkurrera med värmepumpen när det gäller kombinationen av komfort och pris.

Fyra fördelar med värmepump

Värmepumpen kräver inget bränsle som exempelvis villaolja och pellets. Den sparar både plats och tid jämfört med dessa alternativ. Sen skadar det inte att det är ett förnybart värmesystem som ger upp till fem gånger så mycket energi tillbaka som den kräver för sin drift.

Prata med en värmeexpert

Vi är flera värmeexperter på Johansson & Gunverth. Så när vi kommer ut till dig för att prata värmelösning är det högst troligt att det är Pär Sverker eller någon av hans kollegor du möter.

Behov av ny värmelösning? Kontakta Pär Sverker på:
sverker@johanssongunverth.se

Bergvärmepump

Den typ av värmepump som ger lägst driftkostnad. Energin hämtas från ett borrhål på din tomt och används för att ge både värme och varmvatten.

KONTAKTA OSS

Frånluftsvärmepump

Frånluftsvärme kräver inga ingrepp på din tomt. Tekniken bygger på att energin i luften som finns i ditt hem återvinns istället för att bara försvinna ut med ventilationen.

KONTAKTA OSS

Luft-vattenvärmepump

Här hämtas energin från luften på din tomt. Det sker genom en utedel med en fläkt. I nästa steg omvandlas energin till värme och varmvatten.

KONTAKTA OSS

Luft-luftvärmepump

Bygger på samma princip som luft-vattenvärme, men producerar inget varmvatten. Istället blåser luft-luftvärmepumpen ut värmen i ditt hem via en fläkt.

KONTAKTA OSS

Vill du läsa mer om värmepumpar?

Beställ Thermias Stora värmepumpsbok kostnadsfritt. 88 sidor med svar på alla dina frågor och därutöver massor av inspiration, idéer och tankar om hur du både kan spara pengar och minska din påverkan på klimat och miljö.

BEHÖVER DU LÅNA 100 000 KR RÄNTEFRITT?

Är det dags att bli med värmepump? Nu erbjuder vi möjligheten till räntefri finansiering. Låna upp till 100 000 kronor och delbetala räntefritt i 24 månader.

Räkneexempel: Låna 50 000 kr
2 723:- (första månaden)
2 128:-/månad (månad 2–24)