Vårt jobb värmer.

Värme är något som bara ska fungera. Därför har vi gjort det till vårt jobb att se till att den gör just det.

KONTAKTA OSS

Auktoriserat Thermiacenter.

Vi är auktoriserade återförsäljare och installatörer av Thermia Värmepumpar och hjälper dig gärna att sänka både dina värmekostnader och din miljöpåverkan.

Hur mår din värmepump?

Du kan uppleva att det blivit kallt hemma, elräkningen kanske har rusat iväg eller så larmar värmepumpen. Vi hjälper dig med reparationer och regelbunden service oavsett fabrikat.

LÄS MER

Dags att byta värmepump?

Även din värmepump har ett bäst före-datum. Vi hjälper dig byta ut din befintliga, oavsett fabrikat. Och framförallt hjälper vi dig med rådgivning så att du väljer rätt värmepump för ditt behov.
Vi byter värmepumpar i Härryda, Landvetter, Mölnlycke, Bollebygd, Sandared, Sjömarken, Olsfors, Sätila, Hyssna, Kinna och Skene osv.

LÄS MER

Vill du skaffa värmepump?

Är du trött på dyr villaolja eller tidskrävande pellets? Då är en värmepump en både smidig och miljövänlig investering som snabbt återbetalar sig.

LÄS MER

Vi hjälper dig få vattenburen värme.

Bara för att du har direktverkande el idag behöver du inte förlita dig på det imorgon. Vi hjälper dig att byta till vattenburen värme och luft-vatten- eller berg-jordvärmepump.

LÄS OM HUR DET GÅR TILL

BEHÖVER DU LÅNA 100 000 KR RÄNTEFRITT?

Nu erbjuder vi möjligheten till räntefri finansiering. Låna upp till 100 000 kronor och delbetala räntefritt i 24 månader. Är det dags att byta värmepump? Eller dags att bli med värmepump?

Räkneexempel: Låna 50 000 kr
2 723:- (första månaden)
2 128:-/månad (månad 2–24)