"Jag är supernöjd med resultatet".

Kund: Thomas ”Rydis” Johansson
Uppdrag: Bergvärme

Berätta om anledningen till att ni behövde anlita hantverkare/proffshjälp.

Jag har använt pelletspanna och brännare nu som bränsle i 26 år och det har varit ok i många år med det arbetet som det innebar bl.a med att matarskruven fastnade och krossade pellets för att det brännarkoppen blev tät, oftast blev ju detta på vintern och också på natten. På senare år så har jag velat använda den tiden till annat och slippa oroa mig för stopp och få det mer bekvämt. Jag har fått uppmaningar många gånger från min familj och nära vänner att byta till bergvärme och i stort sett vara besvärsfri.

Varför valde ni att kontakta just Johansson & Gunverth?

Jag bestämde mig för att sätta in bergvärme men jag visste inte vem jag skulle anlita. Jag googlade på olika tester, undersökningar och kom fram till att det var Thermia jag ville ha. Jag kollade även upp vilka som sålde och som installerade Thermia i min närhet. Att jag valde Johansson & Gunverth berodde dels på att de hade en lång erfarenhet/historia inom detta område och att det vare ett större företag som skulle kunna serva min anläggning under många år framöver om det skulle hända något. Hembesöket av Pär Sverker och rådgivningen om vilken anläggning jag borde ha fick en avgörande betydelse för att det blev Johansson & Gunverth.

Hur blev resultatet?

Jag är supernöjd med resultatet. De tog hand om allt från borrningen till installationen och genomgång. Detta gjordes på 2 dagar och även rättade till marken efter borrningen och grävningen, allt var proffsigt gjort. Jag har nu haft bergvärme i snart ett år och jag har inte ens tänkt på värme och varmvatten.

Hur skulle du betygsätta J&G:s arbete?

Mitt betyg på J&G är att jag varmt rekommenderar dom.

Magnus Zeybrandt
Magnus Zeybrandt
2023-09-08
Perfekt installation, leverans samt trevlig personal!
Maria Hedin -Jonsson
Maria Hedin -Jonsson
2022-11-23
Trevligt bemötande och snabb återkoppling på ärendet. Mycket behjälplig
Björn Franksen
Björn Franksen
2022-07-26
Köpte och installerade bergvärmepump av Johansson o Gunvert , detta företag får 5 stjärnor pga , kundbemötande , mkt proffsigt utförande , samt trygghet , mycket trevlig personal tack Björn Franksen Torslanda
Lennart Karlsson
Lennart Karlsson
2022-05-06
Proffsigt och bra