Vi är specialister med bredd.

Vi startade för över 100 år sedan som ett renodlat VVS-företag, men med tiden utökade vi vårt arbetsområde med el, värme, vatten, kök och badrum. Den bredden är förstås en styrka. Men som vi ser det är vår främsta konkurrensfördel vår yrkesstolthet.

Vi har en genuin yrkesstolthet

När du väljer oss kan du lita på att resultatet blir det vi tillsammans kommit överens om.

Värme

Vi är ett av Sveriges ledande Thermia Värmepumpcenter och utför både nyinstallationer, utbyten och service på värmepumpar.

LÄS MER

VVS

Vi är certifierade och utför alla typer av VVS-installationer enligt byggbranschens och försäkringsbolagens krav.

LÄS MER

El

Våra elektriker hjälper dig med allt från översyn av din anläggning till belysning eller installation av spis, tvättmaskin eller golvvärme.

LÄS MER

Vattenrening

Vi hjälper dig kvalitetssäkra ditt vatten. Vi gör vattenanalyser, installerar och utför service på alla typer av filteranläggningar.

LÄS MER

Renovera tvättstugan

Tvättstugan, ett rum man lätt glömmer. Vi har renoverat många tvättstugor genom åren. Med rätt planlösning och effektivt utnyttjande av ytorna kan till och med klädvård bli ett nöje.

LÄS MER

Renovera badrummet

Vi har handfatet, wc-stolen och allt annat du behöver till badrummet. Men framförallt har vi kompetensen att installera det.

LÄS MER

Från det lilla till det stora.

Vi hjälper dig som vill renovera badrummet i villan, för att i nästa projekt åka till en större industri och ta ett helhetsgrepp om el, vvs, värme och vatten. De flesta av våra jobb gör vi för privatpersoner, men vi arbetar också mycket med större företag och kommuner.

TILL ENTREPRENAD

Från Rävlanda med kärlek.

Vi har vårt kontor, lager och butik i Rävlanda men gör arbeten i hela Västsverige. Till exempel är chansen stor att du ser våra bilar i Härryda-, Bollebygds-, Marks-, Borås-, Lerums-, Mölndals, Kungsbacka- och Alingsåskommun. Vår butik är öppen under kontorstid samt på lördagar. Här hittar du allt inom vvs, el, värme, kök och badrum i en inspirerande miljö. Och det är alltid lättare att göra rätt val om du fått se och känna på dina valmöjligheter.

BUTIKENS ÖPPETTIDER