Dags för ett nytt badrum!

Har badrummets bäst-före-datum passerat? Vi vet att det kan vara svårt att veta hur man vill ha det. Och se framför sig hur fint det kan bli? Kom in i butik så hjälper vi dig.

Butikens öppettider

Vill du prata med en badrumsexpert?

En renovering av badrum innehåller vanligtvis flera moment. Från planlösning, idéer kring inredning till vvs- och elarbeten etc.

Vill du ha hjälp med att förverkliga ditt drömbadrum? Kontakta Joakim Weiss på:
0301-23 40 67
joakim@johanssongunverth.se

Till formuläret

9 steg till ett nytt badrum

Så här brukar det gå till när du låter oss hjälpa dig på resan.

1. Kontakta oss.

Vi hör av oss för att hitta en dag och tid att titta på ditt badrum. Innan vi kommer kan du inspireras av olika stilar i badrummet.

Kontakta oss

2. Råd och tips.

När vi ses pratar vi igenom dina önskemål om planlösning, funktion, design, el osv. Vi ger dig konkreta råd och tips kring bra lösningar.

3. Offert.

Vi lämnar en offert på badrummet ”installerat och klart”. Du kan sedan i lugn och ro välja produkter. Från oss får du ett pris på produkt och installation. Och vi ansvarar för helheten. På offerten ser du priset inklusive material- och arbetskostnad samt eventuellt rotavdrag.

4. Kom in i butik.

Du är välkommen in i butik för att se och känna på produkter och titta i kataloger tillsammans med våra badrumsproffs i Bad & Värmebutiken.

Välkommen!

4. Kom in i butik.
Hitta hit

5. 3D-Visualisering.

Vill du se hur ditt nya badrum kommer att se ut? I butik hjälper vi dig kostnadsfritt med att göra en 3D-ritning över badrummet.

6. Tidplan.

När du bestämt dig återkommer vi med förslag på tid då vi påbörjar jobbet. Du får en tydlig tidplan så du även ser när allt kommer att vara klart.

7. Rivning och bortforsling.

Vi börjar sedan med att riva ut den gamla badrumsinredningen, vägg- och golvbeklädnad. Vi forslar bort allt och städar givetvis efter oss.

8. Monterar och städar

Alla våra montörer är certifierade enligt gällande branschregler. Vi installerar ny vvs och el och monterar den nya inredningen enligt det vi kommit överens om. Vi forslar självklart bort allt som ska kastas och städar efter oss.

Våra certifieringar

8. Monterar och städar
Läs mer

9. Faktura

Du får en totalfaktura när arbetet är slutfört. Tillsammans med fakturan får du all dokumentation och alla garantihandlingar. Grattis till ett nytt badrum!

Strict modern

Skapa ett modernt stilrent badrum. Med färger som går i grått och vitt håller stilen över tid. Var lekfull och variera med textilier i färger efter säsong eller sinnesstämning.

Råd & stöd i butiken

Black & White

Skapa ett grafiskt svartvitt badrum. En stil som håller över tid och kan varieras med textilier i vitt, grå och svart. Eller varför inte komplettera med vital gul under sommaren?

Råd & stöd i butiken

Classic nature

Skapa ett badrum i naturens alla toner – sandig beige, stenig grå och vitt. Toppa med rustika detaljer som till exempel en klassik kran med vred.

BEHÖVER DU LÅNA 100 000 KR RÄNTEFRITT?

Är det dags att renovera badrummet? Nu erbjuder vi möjligheten till räntefri finansiering. Låna upp till 100 000 kronor och delbetala räntefritt i 24 månader.

Räkneexempel: Låna 50 000 kr
2 723:- (första månaden)
2 128:-/månad (månad 2–24)

Läs mer om finansiering här