Dags för laddbox?

Kör du elbil eller laddhybrid? Då är det kanske hög tid att installera en laddbox hemma. Hör av dig, vi hjälper dig.

Smart och smidig laddning

Med Defa Power får du ett smart sätt att ha koll på din laddning. Laddboxen gör det möjligt för dig att betala det lägsta priset med maximal output. Defa Power är sofistikerat snygg och enkel att använda. Defa Power passar alla bilar, både elbil och hybrid.

Tre vassa skäl att välja Defa Power-laddbox

Våra elektriker har valt ut den produkt som de anser är smidig att installera och enkel att använda. Här är tre av deras argument.

Snabbast möjliga laddning

Designad med avancerad simulation för att säkerställa snabbast möjliga laddning.

Användarvänlig

Displayen visar allt du behöver veta. Det gör laddboxen enkel att använda.

Integrerad laddkabel

Laddkabeln är fast och har en standard som passar alla europeiska elbilar. Kabeln är smidig och enkel att använda ner till –40°C.

Installerat & klart för 8 700 kronor

Låt oss installera en laddbox hos dig. Vårt installerat-och-klart-pris inkluderar en standardinstallation av Defa Power laddbox 22kW på vägg, 3-fas inklusive 4G och Wi-Fi. Angivet pris är efter ”Grön teknik”-bidrag.


I priset ingår en kabellängd för strömförsörjningen på max 8 meter. Ny säkring 3-polig 16A och jordfelsbrytare i elcentral eller fasadmätarskåp. Max två väggenomföringar i gips/trä eller en väggenomföring med tätning i tegel eller betong. Inkoppling och idrifttagning av laddbox. Garanti på installationen är 2 år. Priset gäller inom 3 mils radie från oss i Rävlanda och bilkostnad debiteras utöver med 10,63 kr/km inklusive moms.

PRATA MED OSS OM EL

Det är inte omöjligt att du hittar den här sidan när du surfar en kväll TV-soffan. Om du vill komma i kontakt med oss om laddbox eller annan elfråga, använd vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig inom ett par dagar. Det är inte omöjligt att det är Sven som kontaktar dig.

Använd Defa Powers smarta app

I appen ser du laddboxens status och kan enkelt styra laddningen från soffan. Du kan ladda din bil till lägsta möjliga pris, i och med att appen hämtar dagsaktuella priser från Nord Pool. I appen får du också en översikt över hur mycket du laddar och till vilken kostnad. Du kan enkelt se till att ingen laddar när du är bortrest.

Du kan välja till

Här är några saker som du kan välja till i samband med installationen:
Lastbalansering samt 1 st. nät. Agg. 5V, 2 195 kronor
Laddkabel för elbil TYP 2 11 kW 3-fas 5 meter, 1 385 kronor
Höjning av huvudsäkring, 600 kronor

Vad kan tillkomma?

Om något av följande blir nödvändigt är det kostnader som tillkommer.
– Uppsäkring av el-central eller utbyggnad/flytt av el-central.
– Håltagning i natursten.
– Hjälpmedel som exempelvis lift eller ställning.
– Gräv, schakt och återställning.

Behöver du hjälp med finansiering?

Dags för laddbox eller någon annan elinstallation? Nu erbjuder vi möjligheten till räntefri finansiering. Låna upp till 100 000 kronor och delbetala räntefritt i 24 månader.

Magnus Zeybrandt
Magnus Zeybrandt
2023-09-08
Perfekt installation, leverans samt trevlig personal!
Maria Hedin -Jonsson
Maria Hedin -Jonsson
2022-11-23
Trevligt bemötande och snabb återkoppling på ärendet. Mycket behjälplig
Björn Franksen
Björn Franksen
2022-07-26
Köpte och installerade bergvärmepump av Johansson o Gunvert , detta företag får 5 stjärnor pga , kundbemötande , mkt proffsigt utförande , samt trygghet , mycket trevlig personal tack Björn Franksen Torslanda
Lennart Karlsson
Lennart Karlsson
2022-05-06
Proffsigt och bra