Dags för luft-luft-värme?

KONTAKTA OSS

Köpa luft/luftvärmepump?

Har du direktverkande el och vill göra någonting åt din elförbrukning? Då kanske det är dags att komplettera med luft-luft-värme. Fråga oss gärna om råd. Vi jobbar med flera olika varumärken och erbjuder installerat & klart-priser.

Luft/luftvärmepump, Hero

HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla och är här för att styra komforten i ditt hem efter dina behov. HERO ger dig inte bara värme när du behöver utan även kyla under varma sommardagar. Med egenskaper som I-SEE sensor, cirkulationsläge, nattläge och WiFi är HERO den vardagshjälte du behöver. Gör ett smart och hållbart val, välj HERO. Finns i fyra färger röd, svart, pärlemovit och standardvit.

Installerat & klart-pris från 27 575 kr med ROT-avdrag.

Luft/luftvärmepump, Hero

Varmt eller svalt i sovrummet? Och tyst?

En unik funktion som HERO har är det så kallade ”nattläget” som innebär att ljudnivån på utomhusdelen sänks med hela 3dB vilket gör den nästan ljudlös. Detta gör HERO till en av marknadens tystaste värmepumpar.

Luft/luftvärmepump, Ninja

NINJA är en unik skandinavisk värmepump som är utvecklad, tillverkad och testad för våra förhållanden. NINJA ger effektiv och behaglig värme, samtidigt som den är kompakt och enkel att installera. Den är så kompakt att den till och med går att montera ovanför en dörr.
NINJA slår på cirkulationsläge automatiskt vid uppnådd temperatur. NINJA är luft-luftvärmepumpen som ger stor värme i liten förpackning.

Installerat & klart-pris från 26 032 kr med ROT-avdrag.

Luft/luftvärmepump, Ninja

Installerat och klart från 26 032 kr efter ROT

Grundinstallation

Med grundinstallation avses max 5 meter mellan ute- och innedel. I installationen ingår montering av värmepumpens delar, kylrör förlagda i vit installationskanal samt styrkabel mellan inne- och utedel. Max 1 st håltagning i lättvägg (trä, puts, betonghålsten, lecablock, etc) för genomföring av kylrör. Konsol för montering av utedel. Vakuumsugning av kylrör innan uppstart av värmepump.

Olika modeller

Modell Max effekt SCOP*
 Ninja 25 6,3 kW 4,9
 Ninja 35 6,6 kW 4,8
Hero MZ-LN 25 6,3 kW 5,2
Hero MZ-LN 35 6,6 kW 5,1
Hero MZ-LN 50 8,7 kW 4,6

*Årsverkningsgrad. Det man kan räkna med att få igen under året.

Placering

Ditt önskemål om placering av värmepumpens delar ska uppfyllas i den mån det går. Vid placering som medför extra kostnader utanför grundinstallation ska detta meddelas innan arbetet påbörjas.

Genomgång

Uppstart samt genomgång av installerad produkt. Priset gäller inom 3 mils radie från J&G i Rävlanda.

Garanti

5 år.

Avbetalning

Genom ett samarbete med Wasa Kredit kan vi erbjuda räntefri avbetalning på t ex 12 månader. Första månaden tillkommer en kampanjavgift på 395 kr. Varje månad tillkommer en avi-avgift på 45 kronor.

Modell Pris (kr) Pris efter ROT (kr)* 12 mån räntefritt (kr/mån)
 Ninja 25 28 606 26 032 2 169
 Ninja 35 29 677 27 006 2 251
Hero MZ-LN 25 30 302 27 575 2 298
Hero MZ-LN 35 31 849 28 982 2 415
Hero MZ-LN 50 35 285 32 110 2 676

Årsränta är 0%. Effektiv ränta (6 mån 1,96%, 12 mån 1,74% och 24 mån 1,62%.
Färgtillägg för pärlemo, svart och röd på 1 200 kr inkl. moms.
*ROT-avdrag beräknas enligt schablon-avdrag framställt av SKVP och Skatteverket. Arbetskostnaden utgör 30% av totalbeloppet. Rotavdraget är för närvarande 30% av arbetskostnaden.

Friskrivningar

Håltagning för kylrör i väggar bestående av betong, tegel, timmer eller liknande ingår ej. Etablering av arbetsställning om så krävs ingår ej. I vissa fall kan installation av värmepump medföra problem med befintlig jordfelsbrytare. För sådana problem ansvaras ej. El-installation ingår ej (pris 4.606 kr inkl. moms efter ROT-avdrag) el ska finnas framdraget till där utedelen ska placeras.

Prata med en värmeexpert

Vill du veta mer om luft-luft värme? Eller är du redo att beställa? Tveka inte att kontakta Niklas Brodin via telefon, mail eller vårt kontaktformulär.

Kontakta Niklas Brodin på:
0301-23 40 50
niklas@johanssongunverth.se

Till formulär

Hur går det till att byta värmepump?

Om det är en nyinstallation av luft-luft-värme kommer Niklas på besök. Har du en gammal luft-luft som ska bytas ut är det troligen inte nödvändigt. Vid besöket går vi tillsammans igenom tänkt placering, modell och storlek så att du kan få en offert. När du ger oss klartecken planerar vi in jobbet. Den aktuella dagen kommer vår montör hem till dig för installation. På nytt går vi igenom placering av värmepump och rördragningar så att vi är helt överens. Vid behov är även elektriker med för framdragning av el till utedelen från proppskåpet. Montören avslutar med att gå igenom skötselanvisningar och ev appar för hantering. Uppdraget faktureras och förhoppningsvis är du en nöjd kund med härlig luft-luft-värme i ditt hus.

5 års garanti & 16 års trygghet

Som privatkund får du 5 års garanti när vi installerar en luft-luftvärmepump åt dig. Genom att registrera din garanti på www.megaranti.se och kryssa i fältet för trygghetsförsäkring kommer du i god tid, innan den 5-åriga garantin löper ut, att få ett erbjudande om att förlänga tryggheten på din produkt med en trygghetsförsäkring från Mitsubishi, framtagen i samarbete med Arctic försäkringsförmedlare. Trygghetsförsäkringen kommer du kunna förnya årsvis ända upp till 16 år.